Sivut

lauantai 11. toukokuuta 2013

Hyviä ja huonoja uutisia

Huonot uutiset ensin. Tänään alkoi yk 8. Päällimmäisenä tunteena on ärtyneisyys, en jaksaisi menkkoja ja tätä kurjaa oloa. Ainakaan vielä en ole ollut surullinen enkä pettynyt. En ole itkenyt. Menkat alkoivat aika puskista, niitä ei edeltänyt mitään mainittavia kipuja. Minulla oli jo eilen illalla tunne, että ne voivat alkaa hetkenä minä hyvänsä, mutta en ollut ehtinyt asiaa sen kummemmin vielä miettiä. Ehkä oli vain hyvä, että ne pääsivät yllättämään, sillä kierto jäi lyhyeksi (25 päivää) enkä ehtinyt luoda suuria odotuksia kierron viimeisille päiville.

Hyviä uutisia on siis se, että mieli on edelleen (kummallisen) positiivinen. En usko, että maailmanlopun luokkaa lähentelevää pettymyksen tunnetta enää tulee. Aiemmin se on iskenyt samantien menkkojen alettua. 

Muita hyviä uutisia on se, että ehdimme peuhata miehen kanssa eilen illalla oikein antaumuksella. Ikävä oli ollut kummallakin kova lyhyestä erossaolosta huolimatta ja jälleennäkeminen oli ihana. Lisäksi se on hyvä uutinen, että kevät näyttää vihdoin todella alkaneen ja kesä on jo lähellä. Meillä on miehen kanssa yhteinen vapaa viikonloppu ja aiomme tehdä kaikkea mukavaa. Söimme juuri päivällistä auringonpaisteessa parvekkeellamme ja pian pääsemme yhteisen intohimomme pariin: jännittämään Suomen peliä. Olemme kiekkohulluja. Huomenna saa nukkua pitkään eikä ole äitienpäiväkahvien lisäksi muita suunnitelmia. Saa vain olla.

11 kommenttia:

  1. Hih oot melkein samoissa tunnelmissa kun minä tasan vuosi sitten. :) Katoin mun päivitystä viime vuodelta niin olin jokseenkin ärtynyt, menkat ja yrityskierto 9 alkoi ja yritystä oli takana 10kuukautta. Edellinen kierto oli myös minulla ollut ennätyslyhyt eli 22 päivää. Sen jälkeen neljännestä yrityskierrosta tärppi sitten kävikin. :) Toivottavasti teilläkään ei tuo yritys vaihe enää kauaa kestäisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria, on niin kiva saada tsemppausta myös sellaisilta, joilla on tärpännyt. Se lisää uskoa omaankin raskautumiseeni. :) Kyllähän tämä ärsyttää, mutta ärsytys on jotenkin helpompi tunne käsitellä kuin pettymys tai suru.

      Poista
  2. Onpa harmi juttu, että menkat alkoi :/. Hyvä silti, että mieliala on pysynyt positiivisena. Kuulostaa ihanalta päivällinen aurinkoisella parvekkeella :). Mukavaa viikonloppua sinulle Nuppu kaikesta huolimatta! Kesä tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tyttöankka. :) Tällä hetkellä on onneksi sellainen olo, ettei surkuttelu auta, joten uutta kiertoa kohti vaan! Toisenlaisiakin tunteita varmasti vielä tulee, mutta kesän tulo auttaa. :)

      Poista
  3. Voi harmi. :( Olen pahoillani.
    Kesän tulo kyllä tekee kaikesta siedettävämpää. Halauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja olipas meillä muuten tosi samankaltaiset nuo viimeiset kierrot. Yllättävät lyhyet ja kaikki tissitkivut ja muut. Hassua!

      Poista
    2. Kiitos Helmi! <3 Kyllä tämä taas tästä. Tosiaan aika samanlaiset nuo meidän kierrot, hauskaa. :) Ehkä tulemme saamaan ihania uutisia myös samoihin aikoihin! Ihan hyvä, että kierto jäi lyhyeksi. Ei ole enää pitkä aika, kun voi alkaa taas kärkkymään ovista ja teillä koittaa toinen inssi. :)

      Poista
  4. Voi ei.. Mä tuun susta ylensä viikon jäljessä, joten aina uskollisesti odotan positiisista testistä sieltä.. :) täällä jännitellään vasta 2vkon päästä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, kun jaksat aina tsempata! Sitä kyllä tarvitaankin. :) Minä pidän puolestani sinulle peukkuja, kunpa loppukiertosi menisi nopeasti. :)

      Poista
  5. Hei Nuppu,

    En ole aiemmin jättänyt kommenttia, mutta olen seurannut blogiasi ja teidän pikkuisen odotustanne nyt jo muutaman kuukauden, samassa elämäntilanteessa kun olemme miehen kanssa mekin. Tuntui hassulta avata tämä kirjoituksesi ja huomata, että meillä kp1 osui nyt sitten samalle päivälle tässä kierrossa! Jännä siis seurata sinun kiertosi tuntemuksia, kun samoja kiertopäiviä viedään täälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei MamaBee! Todella mukavaa, että päätit kommentoida. :) On aina kiva kuulla muiden samassa tilanteessa olevien mietteitä ja saada siten jakaa yhdessä nämä raskautumistoiveet. Hauskaa, että kiertomme alkoivat samaan aikaan! Olisi kiva kuulla jatkossa sinunkin tuntemuksistasi, kun samoissa kiertopäivissä tosiaan mennään. Paljon tsemppiä sinulle! :)

      Poista