Sivut

tiistai 5. elokuuta 2014

Oviskipuja

Eilen (kp 13) alavatsaani juili pitkin päivää ja iltaa kohden kipu voimistui aikalailla. Sitä oli vaikea paikallistaa kummallekaan puolelle, mutta munasarjoissa selkeästi tapahtui jotain. Maha oli myös kovin turvoksissa ja paineentunne oli jatkuva. Aika tukala olo. Toissapäivänä bongasin myös ne kuuluisat ovislimat. Nyt tilanne on jo normalisoitunut. Minulla oli yhtä voimakkaat ovistuntemukset muutama kierto sitten. Silloin muistan ihan pelästyneeni kovia kipuja ja juuri tuota tukalaa oloa. Aika jännä, että oireet ovat toisinaan näin voimakkaita. Ehkä joskus aiemminkin on ollut, ennen kuin olen edes tiennyt ovulaatioista tuon taivaallista. Silloin niitä ei varmaan ole vain juurikaan pistänyt merkille. 

Tämä kierto on edennyt mukavissa merkeissä, mieli on ollut pitkästä aikaan oikeasti hyvä. Loma ja tämä ihana helle ovat tehneet tehtävänsä, saattaisin kuvailla tämänhetkistä olotilaani jopa keveäksi. Sitä se ei ole ollut viimeisen puolen vuoden aikana kovinkaan montaa kertaa. Nyt täytyisi vain keksiä, kuinka säilyttää hyvä mieli syksyyn asti.

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti hyvä mieli jatkuu ja mistäs sen tietää, vaikka tästä kierrosta jotain syntyisikin :) Mennään ihan samalla aikataululla, minulla myös todennäköisesti oli ovis eilen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista tsempeistä Keksi! :) Mistä sitä tosiaan tietää, onhan kaikki periaatteessa mahdollista eikä mitään ole vielä poissuljettu. Tsemppiä sinullekin piinapäiviin. :)

      Poista
  2. Se on kummallista, miten toisessa kierrossa on kaikki mahdolliset oireet ja kivut, vaikka muutoin elelisi hyvin samalla kuin muissa kierroissa. Kai ne hormonit elää jotain omaa elämää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopas muuta Soilikki! Kovin on kummallinen tämä naisen kroppa, ikinä ei tiedä mitä tuleman pitää. :)

      Poista