Sivut

maanantai 3. helmikuuta 2014

Uni, johon haluaisin uskoa

Näin viime yönä unta, että meillä oli miehen kanssa pienen pienet kaksostytöt. Vauvat olivat unessa vain muutaman päivän ikäisiä. Niin suloisia. Meillä ei ollut vauvoille oikein sopivia vaatteita. Ihmettelin asiaa miehelle, joka totesi minun olleen liian väsynyt lähteäkseni ostoksille kesähelteessä suuren vauvamahani kanssa. 

Olo oli herätessä sekä onnellinen että haikea. Olen nähnyt kaksosunia aiemminkin. Ne ovat olleet todentuntuisia. Juttelin tänään äitini kanssa puhelimessa ja kerroin hänelle unestani. Äitini oli jostain syystä kovin iloinen ja sanoi uskovansa meillä tärppäävän piankin. Hänellä on kuulemma sellainen tunne. Äitini uskoi uneni olevan enneuni.

Kunpa saisimme odottaa edes yhtä vauvaa. Kaksi olisi jo aivan käsittämätön määrä onnea.

2 kommenttia:

  1. <3 Hyvinkin voi olla enneuni!

    Minä sain hoitojen aloittamisesta ihan uutta puhtia ja toivoa. Oli pitkästä aikaa sellainen olo, että nyt tämä saattaa onnistuakin. Ihana ajatella, että teidänkin tilanne saattaa muuttua jo pian. Tsemppiä Nuppu, toivon ja uskon, että kohta helpottaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helmi rakas. <3

      Voi kunpa olisit oikeassa ja meitä onnistaisi pian. Uskon saavani hoitojen aloittamisesta uutta puhtia, pian tapahtuu edes jotain. :)

      Poista