Sivut

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Levoton olo

Oloni on pitkästä aikaan todella levoton näin loppukierrosta. Olen antanut mielikuvitukseni laukata poikkeuksellisen vapaana ja se vain lisää levottomuutta.

Ensin haaveilen testiin piirtyvästä kahdesta viivasta ja seuraavassa hetkessä suunnittelen jo miten aion selittää töissä inseminaatiosta aiheutuvat poissaolot. Haaveilen raskausajasta ja tulevasta kesästä pyöreän vatsan kanssa. Samalla koitan asennoitua lähestyviin hoitoihin. 

Tämä on viimeinen kierto ennen hoitojen aloittamista. Se luo aivan uudenlaisia paineita ja odotuksia. Jospa me nyt onnistuisimme, kun on viimeinen mahdollisuus tällä erää. Jospa meille suotaisiinkin jostain kumman syystä sellainen onni nyt, juuri ennen kuin ehdimme aloittaa hoidot. 

Inseminaatio tuntuu vielä kaukaiselta ja omituiselta ajatukselta. Toki olemme ehtineet valmistautua siihen jo pidemmän aikaa. Silti on vaikea käsittää sitä, että pian sen aika on todella koittanut. Nyt vain piinaillaan nämä muutamat päivät ja koitetaan valmistautua henkisesti tulevaan niin hyvin kuin mahdollista.   

4 kommenttia:

  1. Kaverilleni kävi juuri niin, että hoitoihin olivat menossa, mutta sitten ei tarvinnutkaan. Onnekasta. Itsekin kuvittelin, että hoidoilla uhkailu saisi palikat kohdilleen, mutta toistaiseksi takana on 2 inssiä ilman tulosta ja 3. alkaa.

    Inssistä ei onneksi kovin paljon tule poissaoloja ja joitain aikojahan voi sovittaa työajan jälkeenkin. Minua on alkanut ahdistaa ivf-hoitojen poissaolot. Olen ymmärtänyt, että sitten täytyy olla jo ihan oikeasti parikin päivää pois/saikulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mikä onni kaverillasi oli! Vaikea uskoa, että meille moinen suotaisiin. Vaikka kyllähän joitain aina onnistaa. :)

      Hyvä kuulla, ettei inssistä vielä paljoakaan poissaoloja tule. Ikävä kuulla, ettei teillä ole vielä tärpännyt. Se voi kohdallanne olla aivan hyvin se kuuluisa kolmas kerta toden sanoo. Paljon tsemppiä! Pidän peukkuja. :)

      Poista
  2. Kävisipä niin, että hoitoja ei edes tarvitsisi aloittaa. Pidän peukkuja. <3

    Inssistä ei tosiaan hirveästi lääkärikäyntejä tule. Yksityisellä ollaan muutenkin yleensä joustavia aikojen kanssa. Minulla tuli koko hoitorupeaman takia vain yksi poissaolo töistä: silloin, kun oli munasolupunktio ja piti olla koko päivä saikulla. Muuten saatiin aina sovitettua käynnit työaikani ulkopuolelle.

    Tsemppiä viimeisiin piinapäiviin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helmi peukuista ja tsempeistä. <3

      Kiva kuulla, että sinun käyntisi klinikalla saatiin hyvin järjestettyä eikä tullut poissaoloja. Toivottavasti meidänkin klinikalla ollaan yhtä joustavia eikä aikatauluista tule ainakaan lisästressiä. :)

      Poista