Sivut

maanantai 28. lokakuuta 2013

Neljästoista kerta toden sanoo?

Eilinen oli yhtä tuskaa. Kamalat menkkakivut heti aamusta. Ahdisti.

Kaiken hyvän lisäksi kehittelimme miehen kanssa kamalan riidan, jota sitten selviteltiin myöhään yöhön asti. Riidoissahan ei saa mennä nukkumaan. Riita ratkesi kyllä, mutta siitä jäi kurja fiilis. Se yhdistettynä ensimmäiseen kiertopäivään, maanantaihin ja harmaatakin harmaampaan säähän vetää mielen kyllä äärimmäisen matalaksi.

Tuntuu, että olen umpikujassa. Olen jaksanut skarpata jo aika monta kiertoa, olen ollut toiveikas. Olen koittanut nauttia kaikesta mukavasta ja olen onnistunut siinä ajoittain jopa hyvin. Nyt tunnen suurta epätoivoa. Miksi olla toiveikas tai positiivinen, kun kuukausi toisensa jälkeen käy vain aina näin.

Itku pitkästä ilosta, niin kai se oikeastikin menee. Silti harmittaa. Tai no, harmittaa on ehkä turhan lievä ja korrekti ilmaus.

16 kommenttia:

 1. Voi harmi! Toivotaan todella, että se neljästoista kerta toden sanoo. Mitkään sanat eivät varmastikaan helpota mutta oikein kovasti tsemppiä! Muista, että vaikka et itse aina kykenisi toivomaan ja olemaan positiivinen niin täällä on ihmisiä, jotka tekevät sen silloin sinun puolestasi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria kauniista sanoistasi ja tsempeistä! <3 Ja kiitos, että te olette siellä. :)

   Poista
 2. Voi kurjuuksien maanantai. :( Olen pahoillani Nuppu. Sepä siinä, tuntuu niin julmalta, kun yrittää parhaansa mukaan kerätä uutta positiivisuutta ja toivoa ja sitten saa vain paskaa niskaan, kerta toisensa jälkeen. Kyllä tämä vielä joskus loppuu, onhan se loputtava. Lämpimiä halauksia, yritä helliä itseäsi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! <3

   Olet oikeassa, on tämän joskus loputtava. Ei kai kukaan voi loputtomasti saada paskaa niskaansa.

   Lämpimiä halauksia sinullekin. <3

   Poista
 3. Voi harmi, toivoin niin kovasti sinun puolestasi! :( No, kolmetoista ei ollut onnennumero, toivotaan että 14 on!

  - Ditchlilly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ditchlilly! En ole taikauskoinen, mutta ehkä kolmetoista ei ole ainakaan hyvä luku. Uutta kiertoa kohti vaan. :)

   Poista
 4. Voimia! <3 pidän peukkua ylhäällä teidän puolesta. :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei :( pahoittelut! Löysin sun blogin ja liityin lukijaksi, tiedän tasan miltä susta tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lila! Täytyypä vierailla sinunkin blogissasi. Tuntuu hyvältä tietää, että minua ymmärretään. :)

   Poista
 6. Silityksiä Nupulle <3. Toivon kovasti, että matka ei ole enää pitkä. Jaksamisia viikkoosi <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tyttöankka! <3 Matka tuntuu jo nyt aika pitkältä, vaikka aika onkin mennyt hirmuisen nopeasti. Kunpa ei enää pitkään. Mukavaa viikkoa sinulle! :)

   Poista
 7. Tsemppiä eteenpäin! Tiedän niin sen kp1 fiiliksen, todella ahdistavaa ja turhauttavaa. Nyt vaan jotain mukavaa tekemistä keksimään vaikka yhdessä miehen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rouva J.! Joo se fiilis on kyllä ihan omaa luokkaansa. Sitä ei jaksaisi kokea aina vain uudestaan ja uudestaan. Onneksi on tuo ihana mies. :)

   Poista