Sivut

perjantai 11. lokakuuta 2013

Ihan tavallista elämää

Edellisviikon kamaluudesta ja myös pettymyksestä selvittyäni oloni on ollut jälleen hyvä. Ehkä jopa parempi kuin hetkeen. 

Viikko on mennyt nopeasti ja töissä on ollut mukavaa hässäkkää. Olen ehtinyt tehdä iltaisinkin kaikenlaista: olen kuntoillut päivittäin, käynyt shoppailemassa ja tavannut ystävää. On ollut hyvä viikko ja viikonloppunakin on luvassa hauskoja juttuja. Tänään aion lähteä pitkästä aikaan ulos ystäväni kanssa. Muutama drinkki ja rakkaan ystävän seura tekevät hyvää. Loppuviikonlopun nautin miehestä ja syksystä ulkoillen sekä kynttilöitä poltellen.

Tällä viikolla on tuntunut kuin eläisin aivan tavallista elämää. Huomaan raskautumistoiveiden olleen taka-alalla. Se on tuntunut virkistävältä. Toivomme omaa lasta edelleen yhtä paljon kuin ennenkin ja kaipaus on yhä suuri. Mutta olen osannut keskittyä asioihin, joista minulle tulee hyvä mieli ja joihin voin itse vaikuttaa. Kuten kaikki tiedämme, raskautuminen ei ole omissa käsissämme. Jatkuva toivominen, odottaminen ja pettyminen on raskasta. Siksi teen edelleen kaikkeni, että elämässäni säilyisi kaikki se hyvä, joka on ollut ennen tätä kaikkea ja myös kaikki uudet asiat.

8 kommenttia:

 1. Minäkin olen välillä pystynyt siirtää tämän kaiken sivuun. Mun kohdalla johtuu varmasti siitä, ettei ole mitään hoitotoimenpiteitä just nyt. Tuntuu kyllä hyvältä, vaikka toki se kaikki kalvaa tuolla jossain takaraivossa jatkuvasti. Voi kun me molemmat saisimme jo siirtyä eteen päin. Kunpa kaipuu muuttuisi pian iloiseksi odotukseksi. Hyvää viikonloppua Nuppu ja kivaa iltaa ystävän ja drinkkien kanssa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Helmi, että sinäkin olet pystynyt siirtämään kaiken hetkeksi sivuun. Se on virkistävää ja erittäin tervetullutta. :) Minullakin tähän oloon vaikuttaa se, että laitoimme hoidoissa etenemisen nyt jäähylle. Teillekin tekee varmasti ihan hyvää pieni tauko hoidoista. Pian on taas uusi mahdollisuus. Minäkin toivon niin, niin kovasti meille kummallekin onnellisimpia uutisia hyvin pian! Mukavaa viikonloppua sinullekin Helmi. <3

   Poista
 2. Onpa kiva kuulla, että sinulla on hyvä olo. Itselläni on ihan samansuuntaisia ajatuksia, elämässä tuntuu olevan nyt kaikkea mielenkiintoista, kuten uutta kouluttautumista ja kuntoilusta uudelleen innostumista. Veikkaan, että tänään tai huomenna alkaa yk 13, mutta juuri nyt se ei niin isolta shokilta tai pettymykseltä tunnu. Tuntuu, että olin jotenkin todella käpertynyt raskaustoiveiden ympärille enkä kokenut sitten missään muussa mitään mielekkyyttä. Nyt olen vähitellen muistanut että elämässä on niin paljon muutakin, vaikka toki se raskaushaave edelleen taustalla on. Hauskaa iltaa ja hyvää viikonloppua! :)

  -Ditchlilly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla sinusta jälleen Ditchlilly! :) Mikäli sinulla alkaa uusi kierto (mitä en tietenkään toivo, vaan pidän täällä peukkuja teille!), niin meillä on saman verran yritystä takana. Ja muutenkin tunnumme ajattelevan hyvin samankaltaisesti tästä kaikesta tällä hetkellä. Mukava kuulla, että sinäkin olet muistanut nyt keskittyä kaikkeen hyvään elämässä eivätkä raskaushaaveet täytä aivan jokaista hetkeä. Ei se silti tarkoita, ettemmekö kumpikin haaveilisi siitä aivan yhtä paljon kuin aiemminkin. Kivaa viikonloppua sinullekin! :)

   Poista
 3. Onkohan se niin, että kun yritystä ja pettymyksiä on takana jo niin monta, ei mieli enää masennu joka menkoista niin paljoa? Eli alkaako tähän tilanteeseen tottua? Tai sopeutua? Täällä nimittäin myös muut asiat elämässä ovat saaneet vihdoin etusijan. Ehkä se on sitä henkistä kasvua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää pohdintaa Ee! Olet varmasti oikeassa. :) Kai koetun pettymyksenkin määrä on jollain lailla vakio, ainakin minusta tuntuu nyt siltä. Ei pettymys tunnu joka kerta yhtä musertavalta, se on helpottavaa. Ei tätä muuten jaksaisi. Voimat ovat kuitenkin rajalliset.

   Näiden mietintöjen saattelemana, kunpa saisimme molemmat pian parhaita uutisia. <3

   Poista