Sivut

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Se siitä sitten, TAAS

Niinhän se yk 15 sieltä sitten pärähti tänään aamulla käyntiin. Oksettavan suuri luku tuo 15. Epätodellinen luku. Vieläkin on välillä vaikea uskoa, että olemme niin kovasti toivoneet ja koittaneet saada omaa lasta alulleen jo näin kauan. Kunpa joku voisi luvata meille, että ei enää kauaa. Mutta sitä kukaan ei voi luvata.

Päivä kerrallaan, taas. Kyllä tämä pahin vaihe menee nopeasti ohi, tiedän sen. 

Enää onneksi reilu viikko ensikäyntiimme uudella klinikalla. Odotamme miehen kanssa käynniltä paljon. On ollut yllättävän helppoa antaa asioiden mennä omalla painollaan nyt viimeisten kuukausien ajan. Mutta nyt, kun lopputulos oli jälleen kerran tämä, rupeavat omat voimavarat vähenemään. Minun on vaikea uskoa, että pieni ihmeemme saisi alkunsa luomusti. Jotenkin vain tuntuu siltä, että olisi se jo tähän mennessä tapahtunut jos on tapahtuakseen. Siksi odotammekin jo kovasti, että pääsemme keskustelemaan tilanteestamme ammattilaisen kanssa. 

Tuleva käynti myös jännittää jo aikalailla. Jännitys on sekä positiivista että myös sellaista pelokasta jännitystä. Pelottaa mitä tuleman pitää. Jos minusta löytyykin jokin vika, jota on vaikea korjata. Aukiolotutkimustahan minulle ei olla vielä tehty. Sen voisi kuvitella olevan ensimmäinen askel uudessa, klinikalla laadittavassa, suunnitelmassamme. Täytyy koittaa olla murehtimatta etukäteen. Ehkä kaikki menee ihan hyvin.

8 kommenttia:

  1. Meilläkin on parin viikon päästä aika väestöliiton lapsettomuusklinikalle. Täällä tosin yrittämistä ei ole takana kuin viitisen kuukautta, mutta muista syistä joudumme menemään sinne jo nyt. Mä olin melkeen liikuttunut siitä kuinka hyvää palvelua puhelimessa sain ja kuinka oikeesti vihdoinkin joku ottaa meidän tilanteen vakavasti ja haluaa auttaa! Kunnallisella annetaan kyllä epäilykset siitä mikä vikana on, mutta hoitoon ja tutkimukseen ei pääse ennen kuin yrittämistä on vuosi takana (niin mitä yrittämistä kun ei tässä voi oikein yrittää). Toivotaan että paikan päälläkin palvelu on yhtä mukavaa kun puhelimessa ja että kummatkin saamme apua! :)

    Tsemppiä hurjasti teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Mukava kuulla muiden kokemuksista Väestöliiton klinikasta. Minullekin jäi aikaa varatessa todella hyvä ja jotenkin lämmin tunne. Uskoisin, että palvelu on paikan päällä klinikalla aivan yhtä hyvää. Odotan ensikäyntiämme jo todella innoissani eikä pelota yhtään. :)

      Kiitos tsempeistä ja sitä samaa myös teille! Tekin saatte varmasti tarvitsemanne avun klinikalta ja pääsette asioissa eteenpäin. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Täytyypä vierailla sinunkin blogissasi. :)

      Poista
  3. Voi kurjuus. Olen pahoillani, että taas joudut yhdet menkat kestää. :( Onneksi ensikäyntinne uudelle klinikalle on jo ihan kohta. Sieltä saatte varmasti apua, ja ei tiedä vaikka tilanne muuttuisi hyvinkin pian. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helmi rakas. <3

      Positiivisin mielin kohti ensikäyntiä! Ihana saada keskustella tilanteestamme ja ehkä päästä taas hieman eteenpäinkin. :)

      Poista
  4. Minuu harmittaa niin paljon teidän puolesta :((
    Olen blogiasi lukenut tosi pitkään ja itsestä tuntuu, ettemme mekään anstitse lasta vielä ennen kuin teillekkin on tulossa :((

    Toivottavasti pian onnistuisi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistäsi! :) Onneksi meidän tilanteemme ei kuitenkaan vaikuta muiden mahdollisuuksiin raskautua. Eikä ole olemassa minkäänlaista järjestystä siitä, kuka ansaitsee onnen missäkin vaiheessa. :)

      Poista