Sivut

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Suututtaa

Kierto venyi ja tyhmänä menin tietysti taas toivomaan jo vaikka mitä. Oli oireita, oikein selkeitä sellaisia. Lämmöt koholla, vilutti, nuhaa, etova olo muutamana aamuna ja mitähän vielä. Lupaavia oireita. Eilen aamulla (kp 29) testasin puhtaan negan ja tänään menkat alkoivat. 

Ei voisi varmasti enempää suututtaa. Miksi edes vaivauduin toivomaan? Enpä ole tainnut oppia mitään 22 kierron jälkeenkään. En selvästikään voi tulla raskaaksi, kehoni ei toimi. Sitä olen pelännyt koko ajan ja se pelko on osoittautunut aiheelliseksi jo aikaa sitten. Aikaa vain kuluu ja kuluu eikä toiveemme täyty.

Suututtaa nämä epämääräiset kierrot. Lääkärin mukaan minun tapauksessani ei voi puhua vielä epäsäännöllisistä kierroista, sillä heittoa on max. sen viisi päivää (poikkeuksena se yksi 22 päivän mittainen kierto). On tämä minulle ihan tarpeeksi epäsäännöllistä. Juhannuksenakin pelkäsin ensin, että kuukautiset alkavat mökillä kesken kaiken, mutta sitten kun niitä ei kuulunutkaan, niin ehdin jo toivoa todella. Sitten olivat vielä kaikki nuo valeoireet. Suututtaa, että lähdin niihinkin mukaan. Pitäisihän minun oma kehoni jo tuntea, huijaa minkä kerkiää.

Eniten suututtaa se, ettei meille suoda onnea.

Virkistävää tuntea ärtymystä ja jopa lievää vihaa. Ei sureta eikä pelota. Kunnes hetken päästä tämä ärtymys ja viha hellittävät ja lamaannun surusta ja pelosta. Niin siinä käy, mutta sitten on taas noustava. 

8 kommenttia:

 1. <3 Jaksa nousta nuppu! Se kannattaa

  VastaaPoista
 2. Kohtalotoveri täällä morjens :/
  menkat alkoivat täälläkin ja tyhmä tyhmä tyhmä testaili taas kerran ennen aikojaan. Koskahan sitä oppis? Ei ainakaan vielä ole oppinut,kun yritystä VASTA 2v8kk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinusta kohtalotoverini. :) Kurjaa, että sinullakin alkoivat menkat ja tuli testailtua ennen aikojaan. Aina sitä vain toivoo, että josko siinä testissä näkyisikin jo hyvin aikaisessa vaiheessa jotain. Kovasti tsemppiä! :)

   Poista
 3. Voi kurjuus. :( Kyllä se saakin ja pitääkin suututtaa!

  Ihania uutisia kuitenkin nuo teidän hääsuunnitelmat! Muistatkos, kun meidän piti viettää häitä tänä kesänä? No sattuneesta syystä niitä on nyt lykätty. Toivon mukaan tekin joudutte lopulta lykkäämään häitänne. ;)

  Kyllä sä tulet vielä raskaaksi, teillä on vielä supertehokkaat keinot käyttämättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi. <3 Muistan kyllä hääsuunnitelmanne ja olenkin useampaan otteeseen pohtinut häidenne kohtaloa. Vaikka toki olen päätellyt niiden siirtyneen nyt parhaasta mahdollisesta syystä hieman tuonnemmas. :) Kunpa meillekin kävisi niin!

   Ja olet oikeassa, onhan meillä vielä mahdollisuus turvautua supertehokkaisiin keinoihin.

   Poista
 4. Voimia Nuppu! Ja halaus <3. Minä toivon kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tyttöankka. <3 Tuntuu hyvältä tietää, että sinä jaksat toivoa. :)

   Poista